One man’s trash: Practical Innovation targets upcycled food waste to drive sustainable NPD
Upcycling food waste creates innovative food and beverage products, according to Israel-based Practical Innovation Ltd. The company calls on food and beverage manufacturers to make use of food fractions that are traditionally discarded and has disclosed its system of developing novel products from food waste. As food shortage is increasingly becoming an industry-wide concern, utilizing every single part of raw materials is becoming a viable option towards more sustainable practices. Practical Innovation is supporting companies in making the most of their materials
FOOD ingredients | 18/3/2019
Turning ‘trash’ into ‘treasure’: Practical Innovation’s new system to up-cycle food waste
Israeli company Practical Innovation has revealed a new system for developing “innovative” food and beverage products from side-steams that were previously treated as waste
FOODnavigator | 18/3/2019 By Katy Askew
Start-up success: “Think audaciously, be bold and take risks,” says Practical Innovation
The role that start-ups have in future product development success was a key theme at IFT in Chicago where inspiring innovation “to feed the future and beyond” was in the spotlight. Continuously evolving consumer demands, together with the need to achieve a sustainable future, are helping to fuel start-ups with convention-challenging innovation, Innova Market Insights reported at the event
Food ingredients | 23/7/2018 By Gaynor Selby
Start-ups Vs traditional companies – how to launch an innovative product
There is a huge gap between start-ups that launch innovative products and traditional companies who don’t, irrespective of company scale, according to Practical Innovation
Confectionery news | 25/7/2018 By Jenny Eagle
To the full article
רמיקוב הישראלי הוא משחק הקופסה השלישי הנמכר ביותר בעולם • כמעט 70 שנה אחרי שאפרים הרצנו המציא אותו, השיקו בתו ובנו, מריאנה ומיכה הרצנו, גרסה חדשה שכבר זוכה לביקוש היסטרי בחו"ל
לצורך המצאת הגרסה החדשה חברו בעלי חברת קודקוד לטל לייזר, מנכ"לית חברת "חדשנות מעשית"
המאמר נכתב על ידי שושנה חן | פורסם ב - ידיעות אחרונות ב - 08/05/2018
לצפיה בכתבה המלאה
סטארט אפ ניישן בצלחת: על ישראל להצטרף למהפכת הפוד-טק
תעשיות המזון בישראל צריכות להעז ולקחת חלק בחיפוש אחר פתרונות טכנולוגיים לאתגרים העומדים בפני ענף המזון ■ מי שיתמהמה עלול למצוא את עצמו בשולי מדפי הסחורה או עמוק במחסנים
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - TheMarker ב - 08/04/2018
לצפיה בכתבה המלאה
מסורת, חדשנות והאישה שביניהן
"דווקא בתעשייה המסורתית אפשר לעשות את פריצת הדרך הכי גדולה, מאחר שבתעשייה זו מייצרים מוצרים שנוגעים בחיים של כולנו", מסבירה טל לייזר, מנכ"לית "חדשנות מעשית", המובילה התחדשות רעיונית וטכנולוגית בתעשיות המסורתיות"
המאמר נכתב על ידי שחר בן-פורת | פורסם ב - TheMarker ב - 02/2018
לצפיה בכתבה המלאה
להפוך זבל לזהב
אחד האתגרים החשובים עבור חברות הוא להפסיק לחשוב כיצד להיפטר מהפסולת - ולהתחיל לחשוב איך להרוויח ממנה כסף.
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - TheMarker ב - 08/01/2018
לצפיה בכתבה המלאה
בכל ארגון מסתתר סטארט־אפ
בכל שוק ובכל תחום אפשר להמציא את הקטגוריה מחדש, וכך להזרים כסף חדש לארגון ואנרגיה חדשה ומלאת השפעה.
כדי לצמוח, התעשייה המסורתית חייבת להצמיח מתוכה סטארט־אפים. זה מאתגר, ובמיוחד לתעשייה שלא בהכרח רגילה לחשוב במושגים כאלה, אבל לגמרי אפשרי. הרבה פעמים הדבר מסתתר בחיבור ייחודי ואטרקטיבי בין עולמות ישנים לטכנולוגיות החדשות.
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - TheMarker ב - 14/02/2017
לצפיה בכתבה המלאה
"רפורמת המדבקות האדומות" של משרד הבריאות – איום? הזדמנות!
"רפורמת המדבקות האדומות" של משרד הבריאות, המחייבת סימון של מוצרים לא בריאים, דואגת בראש ובראשונה לטובת הצרכנים. חברות המזון מוטרדות ממנה - אבל אם יקדישו רגע למחשבה, יבינו כי מה שנראה כאיום הוא למעשה הזדמנות אדירה לצמיחה בעבורן.
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - TheMarker ב - 11/12/2016
לצפיה בכתבה המלאה
געש תאורה היא כבר לא רק תאורה – לוקחת בעלות על התקרה כולה!
בימים אלו, בעקבות תהליך משותף עם חברת חדשנות מעשית, משיקה חברת געש תאורה בארץ ובחו"ל מוצר חדש שמשנה לחלוטין את כללי המשחק בשוק התאורה, מוצר שמייצר "טוטאל לוק" מעוצב לתקרה המשרדית על בסיס שילוב מושלם בין אריחי התקרה לגופי התאורה שלה.
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 29/11/2016
לצפיה בכתבה המלאה
קודם תטעמו: עתיד תעשיית המזון נמצא בחרקים
בריאים, חסכוניים, זולים ופותרים את בעיות התזונה בעולם השלישי: עד היום שמענו עליהם בעיקר כתחזיות הזויות ועמומות, אבל השנה לראשונה קיבלו החרקים - מקור חדשני לחלבון - מקום של כבוד בתערוכת המזון העולמית בפריז
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - TheMarker ב - 08/11/2016
לצפיה בכתבה המלאה
תהליך פיתוח מוצרים – מה ה"סודות" שלנו?
תהליך פיתוח הוא תהליך מאוד מאוד מאתגר! אנחנו נוהגים לדמות אותו ל"רכבת הרים" – יום אחד אתה גבוה גבוה למעלה, בטוח שיש לך את המוצר, שענית על כל האתגרים, שיש לך את כל מה שאתה צריך כדי "לתקתק אותו" ואתה בטוח עומד בזמנים, ותוך כמה חודשים משיקים, ויום למחרת...
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 11/07/2016
לצפיה בכתבה המלאה
חדשנות כתוסף מוטיבציה
כולנו רגילים לחשוב על תרומת החדשנות "במושגים הרגילים" - כבעלת תרומה מהותית להכנסות החברה, לרווחיות שלה, לצמיחה שלה... וכמובן כמשנה ומשדרגת את חייהם של הלקוחות שלה. אנחנו רוצים לשתף אתכם בתרומה מהותית שלא זוכה לתשומת לב בדר"כ, אבל קיימת שם בגדול וממלאת אותנו בשמחה ובתחושת סיפוק מאוד גדולה פעם אחר פעם – תרומת החדשנות לעובדים!
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 10/04/2016
לצפיה בכתבה המלאה
על ההבדל בין ייצוא לבין ייצוא של מוצר חדשני
אנחנו פוגשים אצלנו המון חברות שמייצאות. מציגות בתערוכות, פוגשות מפיצים, מקימות מערכי ייצוא, משקיעות בייצוא. הרבה מהחברות האלה משקיעות בייצוא של מוצרים שלא שונים באופן מהותי מאלה הנמכרים בשוק העולמי באותה קטגוריה. העובדה הזאת הופכת את הייצוא למאבק קשה שסובב ברובו סביב המחיר.
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 23/03/2016
לצפיה בכתבה המלאה
רוצים לגשת למסלול מימון החדשנות של לשכת המדען הראשי ולא בטוחים איך לגשת לזה?
חדשנות מעשית מציעה הנגשה נוספת של האפשרות החשובה הזאת באמצעות "ארגז כלים" שנתפר ייעודית על ידינו למטרה זו!
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 07/03/2016
לצפיה בכתבה המלאה
איך תוצר לוואי הפך למוצר שישפיע על בריאותם של מיליוני אנשים בעולם?
חומצת הלימון כבר עשרות שנים לא התחדשה ולא חידשה באופן מהותי, אבל! תהליך חדשנות מעמיק ויסודי הביא את הרעיון הגדול - הפחת שנוצר אחרי ייצור חומצת הלימון מביא חדשנות ברמה הגלובלית לעשרות אלפי יצרני מזון ובריאות למיליוני בני אדם בעולם.
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 19/01/2016
לצפיה בכתבה המלאה
הפסולת שלכם שווה זהב!
מחקרים חדשים, טכנולוגיות חדשות מאפשרים לנו היום להפוך את הפסולת למוצר חדש וחדשני שירוויח עבור החברה כסף, שיהפוך בפני עצמו למנוע צמיחה.
כן, במקום להשקיע, זמן, מחשבה ומשאבים בשאלה איך להיפטר מזה בלי לעצבן את הרשויות, כדאי מאוד להשקיע מחשבה - איך עושים מזה כסף?
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 05/01/2016
לצפיה בכתבה המלאה
מכינת החדשנות של המדען הראשי, מכירים?
אתם מוזמנים, לתהליך חדשנות במסגרת מכינת החדשנות של המדען הראשי שמסייע במימון התהליך ובמימון הפיתוח! תעשו את הצעד הראשון, הוא יכול לשנות עבורכם את כל התמונה! לטובה!
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 28/12/2015
לצפיה בכתבה המלאה
מה משחקים? רמיקוב מתחדש עם טוויסטים שעושים לו "בוסט" עולמי
בעקבות תהליך עם חדשנות מעשית, חברת המשחקים קודקוד תציג בתערוכה בינלאומית בנירנברג גרסה חדשה של משחק רמיקוב האהוב: "רמיקוב עם טוויסט", מוצר חדש שמייצר סיבה מצוינת לכל בית לקנות ולהתחדש איתו!
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב - Linkedin ב - 14/12/2015
לצפיה בכתבה המלאה
כשהתפוזים ידברו אלינו בסופרמרקט - מה הם יספרו?
תערוכת EXPO2015 במילאנו הציגה את הסופרמרקט העתידי ■ בתפריט: מהו מקור השמן בטונה שעל המדף, איזה ממרח יתאים לפסטרמה שנקנה, ובאיזו שיטה השתמשו לגידול העגבניות ברוטב לפסטה שאנחנו אוהבים?
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם בגלובס ב - 10/08/2015
לצפיה בכתבה המלאה
לאכול כמו אסטרונאוטים: הטרנדים העתידניים בתחום המזון
ערך תזונתי של סלט שלם בקפסולה אחת, עוגייה שמספקת מנת חלבון יומית ותה קר בפחית שיכול בסיבוב כפתור להפוך לרותח ■ בתערוכת המזון Health Ingredients בפרנקפורט הוצגו הטרנדים החדשים שנוכל למצוא בעתיד על המדף
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם בגלובס ב - 18/12/2012
לצפיה בכתבה המלאה
מסטיק-ויטמין ומרק חלבון: 12 חידושי בריאות במזון
תערוכת חדשנות עולמית בז'נבה חשפה כמה מהפיתוחים המפתיעים שעומדים להגיע למדפים בשנים הקרובות: מזיתים נגד כולסטרול, דרך סוכריות וקרמים לגוף המכילים ויטמינים ועד שפתוני דבש - הכינו את הצלחת (ואת הארנקים)
המאמר נכתב על ידי טל לייזר, מנכ"לית חברת חדשנות מעשית | פורסם ב ynet ב - 14/06/2012
לצפיה בכתבה המלאה